Campingliv & natur, Mat & recept

Ett nytt kapitel!

Ja men visst är det onsdag, även kallat lillördag. I’m just saying.

Tusen och åter tusen tack för alla grattis och hurra rop igår angående min anställning. Det värmer extra i mitt hjärta. Ett nytt kapitel i mitt liv öppnar sig och jag är överlycklig. Det ska bli så kul och utmanande.

Idag har jag inte något alls bokat i kalendern och så ska det förbli tänker jag. Jag har lite planering att utföra så det ska jag göra, men inget där jag måste iväg eller liknande. Det blir en lugn dag.

Igår blev det rester för min del. Jag gjorde en kycklingsallad med pasta av en överbliven kycklingfilé. Dressingen gjorde jag själv av crème fraîche, svartpeppar, salt och bbq sås. Det blev så gott.

Men vet du… Jag börjar dagen som jag alltid brukar och det är med min goda kopp kaffe. Jörgen och jag sitter och har Tv4 Nyhetsmorgon på tv i bakgrunden och vi pratar lite emellanåt. En mysig morgon. Snart nog blir det helt annorlunda för min del. Upp tidigare och cykla iväg till jobb. Woohoo vad det ska bli spännande. Men jag ska försöka hinna med min kopp kaffe ändå. Jag måste ju äta något innan jag cyklar, annars kommer jag nog inte må så bra. Något litet måste nog intas i alla fall.

Kärlek  /Lene