Campingliv & natur, Tankar

Det bästa som finns!

Godmorgon underbara värld.

Regnet faller ner och då sägs det att gud gråter. Ja så kanske det är. Då får vi låta honom gråta tills han gråtit färdigt och det slutar regna. Naturen behöver också regnet så vi njuter av det och har tålamod. Är du med mig?

Jag har sovit riktigt bra inatt vilket är härligt. Dock vaknade jag med huvudvärk men har inte ännu tagit någon tablett. Jag vill först se om den lägger sig på normal nivå innan jag tar tablett. Förhoppningsvis behöver jag inte ta någon tablett.

Jag är i alla fall uppe sedan en bra stund tillbaka och jag sitter med mitt morgonkaffe och njuter av en lugn morgon. Det bästa som finns… att vakna sakta.

Jörgen börjar jobba ett par timmar tidigare idag för de har truck utbildning på jobb vilket innebär att han kör hemifrån redan vid 11.15. När han kör ska jag gå och duscha tänkte jag. Därefter har jag lite mail att skicka iväg. Men annars blir det en lugn dag (idag också!). Ja jag vet, jag är nog lite tråkig just nu, men jag vilar mig i form till nästa vecka då mitt nya jobb startar på allvar. Wiiihiiii vad jag är taggad.

Hälsan är viktig  /Lene