Campingliv & natur, Tankar

Min prio… Som ingen annan kan!

En god morgon önskar jag dig denna soliga men blåsiga lördag.

Tv4 Nyhetsmorgon är på och kaffet är i koppen. Vi sitter och njuter av denna lugna, sköna morgon och så ska det förbli en stund till. Det är så härligt att sitta i soffan och solstrålarna tar sig genom molnen och ner genom takfönstret och säger hej hej till mig. Smeker min kind, mitt ansikte. Det är underbart.

Vad händer idag då? Inte så värst mycket faktiskt. Vi ska fixa middagen som kommer vara Beuf bourguignon som jag ska fixa till senare så den får stå och “gona” till sig under eftermiddagen. Och ett gott glas rött vin till det. Mums vad det ska bli gott.

Däremellan blir det lite att plocka undan här “hemma”. Vi behöver plocka iordning i förtältet och plocka undan lite i husvagnen. Men annars har vi inte mycket på agendan idag. En lugn och skön lördag, precis som det ska vara.

Det är inte helt kul att vara ute och promenera när det är så här pass blåsigt men en liten promenad under dagen blir det säkert. Än så länge är min prio mitt morgonkaffe och nu ska jag njuta som ingen annan kan.

Lev väl  /Lene