Campingliv & natur, Mat & recept

En fantastisk dag!

Godmorgon, godmorgon..

Va?! Är det redan jul? Nejdå, det är det inte. Det dröjer några månader till, men i söndags fick vi dessa underbart söta tomtar av grannen, Bertil som har husvagnen bredvid oss. Han ska inte bo över vintern, så han kommer flytta sin husvagn i veckan. Detta tycker jag är så gulligt. Vilka fina grannar vi har!

I söndags bakade Jörgen en mjuk pepparkaka och den var så sanslöst god. Vi båda älskar mjuk pepparkaka och vi njöt så mycket vi kunde. Dessutom åt vi inte upp hela kan jag berätta, så vi frös en bit och lade en bit i kylen så vi kan njuta flera gånger av den.

Igår var första “riktiga” arbetsdagen på jobbet och det var så spännande och roligt. Jag fick bland annat lära mig hur skannern fungerar och hur jag lägger in det jag skannat i sharepoint så konsulterna kan se det och bokföra det.

Jag blev bjuden på supergod frukost som Calle var iväg och fixade. Goda bullar med fantastiskt gott pålägg, kaffe och juice. Så strax efter frukost kom det ett bud…

Ett bud med fantastiskt fina blommor som var till mig. Till lilla mig….från arbetskamraterna. Vilka fina människor.

Lunch blev jag också bjuden på och det blev sushi från ett ställe i närheten. Supergott. Jag älskar sushi.

När lunchen var i magen kom nästa överraskning till kaffet efter lunchen och det var denna goding:

En fantastiskt god tårta. Den smälte i munnen och var så himla god. Tyvärr vågade jag inte ta mer än en liten bit för den var inte laktosfri, men jag tog en liten bit i alla fall. Och den var sååå god.

Vilken fantastisk första arbetsdag!!

Idag är det tisdag och jag sitter med mitt morgonkaffe och frukosten är i magen. Snart nog är det dags att ta mig till jobb och avnjuta än en dag på mitt nya jobb. Waaaaoooo… Mot Sheerwoodskogen!!! (som Lille John säger)

Ha det gott  /Lene