Campingliv & natur

Jag vill be om ursäkt!

En ganska blåsig och regnig morgon går jag upp för att arbeta. Snart har jag jobbat min första vecka och det har varit fantastiskt kul och spännande. Precis som jag gissade att det skulle bli.

Jag vill be om ursäkt för att det inte blir så mycket bloggande men jag måste prioritera mitt mående just nu när jag börjat jobba varje dag igen. Jag kommer hem från jobb, tar mina tabletter och lägger mig raklång på sängen och bara ligger och slappnar av och mediterar. Efter en stund i sängen är jag bättre i smärtan och kan ta mig upp och vara med min man. Han drar ett stort lass här hemma just nu och det är jag evigt tacksam för. Han är en pärla min man.

Kaffedrickandets dag är det denna torsdag. Vad betyder det? Jag tolkar det som att vi som dricker kaffe ska bälja (dricka mycket) kaffe denna dag. Och de som inte dricker kaffe, kanske ska testa. Vad vet jag, vad vet jag.

Nej fy sjutton vad det blåser, det är inget roligt väder alls och jag ska snart ut i detta vädret. Men men det är som det är när det blir som det blir.

Tjingeling  /Lene