Campingliv & natur, Tankar

Det har varit fantastiskt!

Godmorgon denna grå lördag.

Regnet öser ner och vi sitter i husvagnen och myser med varsin kopp kaffe. En mysig, regnig morgon. Men det gör inget.

Jörgen och Daniel ska fixa lotten bredvid oss med att lasta jord och fylla i lite “hålor” som finns där för vi ska “flytta” till den platsen. Dock behövs det göras lite vid den först och det ligger på oss att göra det om vi vill ha det jämnare. Det är där våra fina grannar Kirsten och Maria har stått med en stooooor husbil som tyngt ner jorden, så lite påfyllnad behövs. Därefter kommer vi vänta kanske max en vecka och därefter flyttar vi över husvagnen. Det kommer bli bra.

När vi är klara här med att skyffla jord ska vi hem till dem och hjälpa dem att vinter säkra poolen och sedan blir det middag hos dem.

Första veckan på jobb är avklarad och min jobb vecka har varit fantastisk. Det har varit så kul att komma igång och jobba “ordentligt” igen. Varje dag liksom. Känna att jag är lite social och får prata med andra än mig själv. Inte för att jag har problem med det och har inte haft det någonsin men det sociala är ändå viktigt. Den sociala biten är viktigt för alla människor.

Jag har också hittat en rutin för att hålla smärtan i schack och det är jag oerhört glad för. Det har gått över förväntan denna veckan och det är mycket på grund av att jag har rutiner. Jag har sagt det innan och jag säger det igen… Planering är A & O.

Lev väl  /Lene