Campingliv & natur, Mat & recept

I lugn och ro!

Söndag och jag blickar mot en riktigt lugn söndag. Inte vädermässigt för det blåser en hel del och regnar emellanåt. Men det blir en lugn dag för jag vaknade med hög smärta. Vila för att klara att jobba nästa vecka.

Du undrar säkert vad det är för en bild jag visar. Jag visar att Hailey har friserat mig så fint. Hon gillar att frisera mormor och då får hon göra det.

Att skyffla jord här hos oss igår gick bra så nu ska det bara “ligga” till sig några dagar och det är ju bra att det regnar för då sjunker det lite, så vi kan se om vi behöver fylla på mer.

När vi var klara här körde Jörgen och jag och handlade till middagen och sedan hem till Ellinore och Daniel för att hjälpa dem med poolen. Det blev hemmagjord glutenfri Lasagne med en god sallad som Ellinore fixade. Supergott var det om jag får skryta lite. Och det får jag.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe i lugn och ro. Tv4 Nyhetsmorgon går på tv och Jörgen sitter med sin iPad och kollar vloggar på YouTube. Emellanåt pratar vi om ditt och datt. En skön och avslappnad morgon.

Sköna söndag  /Lene