Campingliv & natur, Tankar

Uppskatta livet!

Hailey har ritat till mormor och morfar

Godmorgon världen.

En ny, spännande och helt orörd vecka ligger öppen framför oss. Hösten har kommit för att stanna men denna morgon är det ändå väldigt skönt ute. Jag lämnar bilen på service och anländer lite senare till jobb, men jobbar i gengäld lite längre än normalt. Inte i timmar räknat men eftersom jag kommer senare så blir det automatiskt att jag går senare. Men det är ingen fara, det är ju så det är. Jag måste jobba mina timmar.

Nå, så det är måndag och som jag skrev en spännande vecka ligger orörd framför oss. Min vecka blir spännande det vet jag. Jag ska ju jobba och jag har världens bästa man hemma som jag älskar mer än något. Livet är bara underbart. Ta vara på och njut av det du har. Uppskatta livet.

Just nu har vi det lite jobbigt med nära människor omkring oss som är riktigt sjuka och vi tänker på dem massor och skänker mycket kärlek till dem. Jag vill inte skriva mer än så med tanke på personerna i fråga. Kärlek till er. Och när man har det jobbigt även med människor i sin närhet så blir man mer medveten om hur skört livet verkligen är och allting kan ändra sig på en minut. Vända på en femöring.

Uppskatta livet  /Lene