Inlägg

Att ha en pool

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Om jag hade en pool.

Om jag hade en pool skulle jag vilja ha en riktigt lyxig pool. Mest av allt skulle jag vilja ha en inomhuspool. Förstå vilken lyx att ha en pool hemma året runt, vem skulle inte vilja ha det?!

Inomhus eller utomhus?

Fördelarna med att ha en pool inomhus är ju att man kan använda den året runt. Man kan ha poolparty på vintern. Barnen kan bada när de vill. Små barn kan lära sig simma utan att man behöver åka till badhuset så ofta.

Under pandemin hade det varit perfekt att ha en inomhuspool. Under den tiden då vi inte kunde gå till en simhall. Som tur är så är den tiden förbi och kommer förhoppningsvis inte tillbaka.

Fördelarna med att ha en utomhuspool är att man inte behöver sköta om den på vintern. Att man kan vara ute i solen och bada. Njuta av det fina vädret på sommaren och inte behöva vara inne i ett badhus när det är fint väder.

Sköta om sin pool

Vad jag har förstått så är det ganska mycket man behöver tänka på när man har en pool. När man väl har förstått allting så är det nog ändå ganska lätt. Det är ju många som har pool och de lyckas sköta om sina pooler.

Det man måste tänka på är att vinterstänga poolen om man har en utomhuspool. Om man har lagt pengar på en pool vill man att den ska hålla och då är det viktigt att ta hand om den även på vintern. Lossa, koppla ifrån, dränera med mera, är saker man behöver tänka på inför den kommande vintern.

Nästa sommar

Om jag kunde skulle jag garanterat satsa på att ha en pool till nästa sommar. Vi vet inte hur mycket vi får resa, eller om man vill resa nästa sommar. Om man inte har ett hus som ligger precis vid vattnet så skulle jag investera i en pool. Kanske om jag hade hus vid vattnet också. I Sverige vet man aldrig hur varm eller kall sommaren kommer att vara.

Med en pool kan man bestämma hur varmt man vill att vattnet ska vara och på så sätt kunna utnyttja hela sommaren. Även om den svenska sommaren inte är så varm så kommer poolen att vara det, vilket också gör att man kan använda den på vår och höst.