Campingliv & natur, Tankar

Nu är det en ny dag!

Godmorgon härliga lillördag.

Det är onsdag morgon och halva veckan har snart passerat. Men än så länge är det morgon och onsdagen har precis startat. Jag sitter med mitt morgonkaffe och förbereder mig inför en arbetsdag på kontoret. Det ska bli kul. Det är kul varje gång.

Jisses vilket regnväder det var igår kväll. Från det jag kom hem till senare på kvällen bara regnade och regnade det. Men jag hade tur för jag hann faktiskt hem innan det började regna ordentligt. Därefter regnade det jäklar i havet.

Men nu är det en ny dag och än så länge regnar det inte. Jag har lite funderingar på vilka skor jag ska ha på mig idag. Jag har köpt ett par gummi”stövlar” som är låga över benet. De slutar strax över ankeln. Men de har jag inte på mig hela dagen tänker jag. Nåja, jag får se vad jag tar på mig.

Jag tänker också att vi måste handla lite men det är lite krux eftersom jag numera jobbar när Jörgen är ledig då han jobbar kväll. Han kan ju handla själv men jag vet att han inte alls är bekväm med det och vi brukar göra det tillsammans. Nåväl, jag får väl ta mig inom affären så jag får handlat det nödvändigaste. Jag måste bara ha en plan för hur jag ska bära hem det. Det får nog bli en ryggsäck, vilket vi inte har i husvagnen utan i huset. Nåväl, det löser sig.

Kärlek till alla  /Lene