Campingliv & natur, Mat & recept

Jag är så tacksam!

Utsikten från jobb

God kväll i stugorna!

Jag hann/orkade inte skriva imorse så det fick bli på kvällen istället.

Det har varit underbart väder idag, men jag har enbart kunnat titta på det. Jag har inte njutit ute så mycket av det, men det gör inget. Jag njuter av vädret ändå. Vi har stora, stora glasfönster som löper över alla väggarna och vi har fantastiskt utsikt över båtarna och vattnet. Jag tycker det är så vackert.

Gofrukost när jobbet bjuder

En stund efter jag kommit till jobb imorse så sade Calle, min arbetskamrat att det fanns frukostbullar och pålägg om jag ville ha. Mums…klart jag vill. Det blev en gofrukost medan jag jobbade. Så himla gott. Jag är så tacksam.

Kycklingsallad från Mixan i Malmö

När jag slutade jobbet skulle jag som vanligt ta bussen hem och när jag gick förbi “Mixan” gick jag inom och köpte en god kycklingsallad med mig hem. Det är ett “hämt” ställe där man får välja grönsaker och protein själv. Du får antingen matvete eller pasta och även isbergssallad men sedan får du välja fyra olika grönsaker eller frukter som du vill ha i och proteinet är antingen kyckling, falafel eller några andra alternativ som jag inte kommer ihåg just nu. De få gånger jag handlat där väljer jag kyckling för jag tycker den är så god. Marinerad med sweet & sour marinad. Det är fantastiskt gott. Man kan välja fler än fyra sorters grönsaker/frukter men då får man betala extra. Jag tog faktiskt grönkål som extra tillbehör idag. Gott är det vilket fall som. Det är bara att titta på bilden så ser du hur gott det ser ut för ögat i varje fall. Och smaklökarna håller helt med kan jag informera.

Det ska va gott å leva  /Lene