Campingliv & natur, Tankar

See ya!

Fredag, fredag wwwwwiiiiiiiiii

Jajamensan det är fredag morgon och dagen har startat perfekt. Med en kopp kaffe och Tv4 Nyhetsmorgon. Mannen ligger fortfarande och sover. Han är ledig idag så han får lov att sova min älskling. Men jag ska jobba så jag är “up and running” som de säger i England.

När jag slutat jobba idag blir det hem och vila kroppen en stund och sedan är det dags att handla mat och även tvätta. Jörgen tar det ena och jag det andra, jämn fördelning is da shit vet du. Hur denna fördelning ser ut, vem som tar vad står än så länge skrivet i stjärnorna.

Det är som jag sade fredag och det innebär i detta hemmet att vi äter tacos till middag. Tacos är så gott. Numera äter vi inte med skal eller bröd utan vi har enbart nachochips. Alla grönsaker, kött mm blandas på en tallrik och sedan “skyfflar” vi med nachochipsen eller en gaffel och rakt in i munnen. Mums! Hur äter du tacos?

Imorgon kväll har vi planer men annars kommer det bli en relativt lugn helg är det tänkt. Jag måste tänka på att jag ska klara att jobba hela veckan så helgerna blir lugna och inte så mycket inplanerat. Det är i stort sett endast kalas och träffar med vänner och familj som vi bokar in. Så får det bli den närmaste framtiden och det är helt okej för min del. Den som inte gillar läget kan säga bye bye…. see ya.

Lev livet  /Lene