Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det var väldigt mysigt!

Godmorgon världen. Lördag och solen skiner för fullt. Ingen blåst över huvudtaget. Vilken underbar höstdag.

Senare i eftermiddag ska vi köra iväg på kalas. Mer än så kan jag inte säga för kalaset är en överraskning. Men det ska bli väldigt trevligt. Det kommer säkert uppdatering vid ett senare tillfälle.

På bilden ser du hur fina blommorna fortfarande är som jag fick från jobb när jag började för två veckor sedan. Ett av bären som finns med i buketten mår inte så bra men det är det enda. Resten är jättefint fortfarande. Jag är så glad för denna bukett.

Igår blev jag överraskad av Ellinore och tjejerna. De hämtade mig på jobb när jag slutade och sedan körde vi och fixade lite lunch. Hem till oss och åt lunch tillsammans med Jörgen. Jörgen hade varit så flitig under dagen. Han hade handlat mat, plockat undan och hämtat vatten. Så när vi ätit lunchen klar var det dags för mig att gå iväg och tvätta. Så såg vår fredag ut. Men det var väldigt mysigt att bli lite överraskad.

Vi ska vara på kalaset klockan 16 och innan dess ska vi bara ta det lugnt. Det blev tyvärr inte så mycket vila igår när jag kom hem så jag fick ta igen det på kvällen. Det blev sofflocket hela kvällen. Och det blir lugnt fram tills vi ska göra oss iordning. Men jag ska passa på att njuta av denna underbara lördag. Kanske sitta ute en stund med jackan på och njuta av solen.

Ha det gott  /Lene

 

Lämna ett svar

Till startsidan