Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vi gör det vi känner för!

Söndag och efter lite sovmorgon sitter jag nu och dricker mitt morgonkaffe och njuter av att solen tittar in genom fönstret. Jag är så trött idag. Varför vet jag egentligen inte men jag kan nog gissa.

Idag blir det återhämtning i detta hemmet. Vi har två måsten och det är dammsuga och tömma toa tanken. Jag tar det ena och Jörgen det andra. Jo vi ska göra middag också men det ska ju göras ändå. Men annars blir det återhämtning. Någon liten promenad och om vädret fortsätter som det börjar så kommer vi nog sitta ute en stund. Vi får se. Vi gör det vi känner för. Imorgon är det dags att jobba igen, men än så länge är det söndag.

Igår var vi ju på kalas och det var ett kalas för Marcus (Emelies man) som fyller år den 24 oktober. Det var en överraskning att vi andra kom. Egentligen skulle det bara vara Emelie, Marcus, barnen och Marcus föräldrar och hans syster. Men i och med det var en överraskning så kom vi  och mamma och pappa också. Ellinore med familj skulle också kommit men de har sjuka barn så de kunde tyvärr inte komma.

Bordet var dukat med en jättevacker höstig dukning.

Och maten var fantastiskt god. Grekisk inspirerat. Grillspett, ugnsrostade potatisklyftor och fantastiskt god tomatsallad med tillbehör. Och till kaffet fick vi två olika sorters tårta. Som jag naturligtvis glömde ta närmare foto på men ett foto när Ulrika (Marcus mamma) bär in den får du nöja dig med.

Ha det gott  /Lene

Lämna ett svar

Till startsidan