Campingliv & natur, Mat & recept

Måndag, me like alot!

Måndag morgon och det är mörkt ute. Nu kommer definitivt den tiden när det är mörkt hela morgonen. Men det är ju så det är denna tiden på året. Det blir mörkare innan det blir ljusare. Så är det.

Måndag som sagt och dags att jobba en vecka igen. Woohoo vad det är härligt. Me like alot. Men jag börjar som jag brukar med mitt morgonkaffe i koppen, lite tända ljus och Nyhetsmorgon på Tv4. Vilken morgon! Vilken dag det blir!

Igår hade vi favorit i repris när det gäller middag. Vi älskar verkligen Frittata och igår blev det syd inspirerad Frittata med oliver, fetaost, rödlök, paprika och potatis. Till det en sallad på mixsalladsblad och körsbärstomater. Matigt och gott. Det absolut bästa med Frittata är att du kan blanda i precis vad du vill och känner för. Vad du har hemma. Du kan till och med ha det som restmiddag där du häller i lite rester. Utöver grönsaker eller vad du väljer att ha i så är det bara ihop vispat ägg och mjölk med kryddor. Till denna Frittata på bilden, som blir varsin portion och en lunch portion till Jörgen och här har jag 4 ägg och 1 dl mjölk hopvispat med salt, basilika och vitpeppar. Enkelt och så gott.

Kärlek till alla  /Lene