Campingliv & natur, Mat & recept

Min fina “racer”!

Onsdag morgon…lillördag eller vad du önskar kalla det. Jag sitter och njuter av mitt morgonkaffe. Snart nog är det dags att bege mig till jobb. Men jag börjar med att vakna sakta och bara ta det lugnt en stund.

I Malmö är det denna onsdag stängt på många, många ställen och bussarna är inställda. Vilken tur jag har min nya fina “racer” som jag tänkte ta mig till jobb på. Sedan får jag se om jag kommer till jobb. Det vet jag ju inte. Jag har inte en aning om hur många och vilka gator som är avstängda i centrala Malmö. Det återstår att se.

Igår blev det “latemiddag” för vi hade glömt att ta fram mat. Eller jag hade glömt ta fram. Ibland är “latemiddag” da shit. Så det fick bli pizza och det gjorde faktiskt inte så mycket. Det var skönt att inte göra någon middag. Vi köpte pizza från Dominos för de har hemleverans och det var riktigt, riktigt smarrigt. De har fantastiskt goda pizzor. Dock orkade vi inte äta upp mer än hälften. Vi råkade beställa en Large pizza var och de var enorma. Så det blir lunch till Jörgen idag och ytterligare en middag till oss. Namnam. Men det är väl bra, för då kan vi beställa en pizza nästa gång (om vi kan tänka oss att äta samma tillbehör). Nåja, vi får se hur det blir.

Ha det gott  /Lene