Campingliv & natur, Mat & recept

Jag är mycket nöjd!

Då har ytterligare en vecka snart passerat för idag är det söndag. Jag har sovit bra inatt men vaknade med huvudvärk. Dock hoppas jag den ska lägga sig snart för jag vill inte ha sån skit idag.

Jag tror inte jag visat min nya ryggsäck från Silva jag införskaffat. Det är meningen att jag ska använda den när jag tar Nisse till jobb. Upptill rullar man ihop den och knäpper ihop med spänne i sidan. Ingenting som sitter löst eller fladdrar och den sitter jättebra på ryggen. Ett kanonbra inköp om du frågar mig. Jag är mycket nöjd.

Igår hade vi en tanke med vad vi skulle ha till middag. Det skulle bli lövbiff med hemmagjord pommes och sallad. Lövbiff – check på det. Sallad – check på det. Pommes – inte så mycket check på det. Först och främst hade vi inte den grytan kvar i husvagnen som vi tänkt använda till att fritera pommes i. Så vi fick tänka om och tog en annan gryta, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi kallar det “pommes stomp”. Dock gjorde det inte så mycket tyckte jag för det blev supergott ändå. Det blev lite som när man har råstekt potatis om du bortser från att råstekt potatis oftast är mycket smalare och mindre. Som jag skrev, det kvittade att det blev så här för det var supergott. Jörgen var dock inte nöjd för han hade en helt annan bild i huvudet. Så kan det bli ibland.

Tjena moss  /Lene