Campingliv & natur, Inspiration

Kärleksfull vänlighet!

Godmorgon måndag. Det är en ny vecka och den är helt orörd och oerhört spännande. Måndag morgon…veckan börjar.

Det regnar inte och jag har tanken att jag ska ta Nisse till jobb. Kaffet är i koppen och frukosten ska dukas fram. Därefter är det borsta tänderna och fixa det sista innan det är dags att bege mig. Jörgen ligger fortfarande och sover men det är inget konstigt för han jobbar kväll denna veckan. Han får ligga så länge han vill men inte längre än att han hinner köra och göra ombesiktningen på bilen. Jodå vi fick ombesiktning på vår relativt nya bil. Personen som ägt bilen innan hade satt mörk solfilm på bl.a dimljus glasen så den nitiska killen vi hade när vi besiktigade satte en anmärkning på bilen som innebar ombesiktning. Nu är filmen borta så det ska väl inte vara några problem idag. Det underliga är att vi har besiktigat bilen ett par gånger innan sedan vi köpte den och de har inte sagt någonting. Det är helt beroende på vilken person som gör besiktningen tydligen.

Det finns en familj som har sin vagn här på campingen som är så duktiga på att utsmycka till olika högtider. Till julen kallar vi den tomtebyn, till påsk blir det påskbyn och nu är det halloweenbyn. Jag tycker de är fantastiskt fantasifulla och duktiga. Eller vad säger du?

Jag tänkte jag skulle ge dig ett måndagsråd på en måndag denna gången.

Visa kärleksfull vänlighet till dig själv och andra

Säg eller tänk tyst för dig själv när du möter människor som du känner:
“Han/hon vill också må bra och vara älskad – precis som jag!”
Påminn dig gärna om den frasen, ofta.

Kärlek till alla  /Lene