Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Mitt hjärtas dag!

Va e det för en dag? E det en vanlig da? Nej det e ingen vanlig dag för det e Jörgens fölsedag HURRA HURRA HUUURRRAAA!! Jajamensan, det är lördag den 23 oktober och min älskade make fyller år idag. Grattis mitt hjärta…mitt allt…

Det blir inget kalas eller tårta (tror jag) men en gofika i eftermiddag och en god middag med gott vin ikväll. Det låter väl som en bra födelsedag tycker jag.

När jag gick upp så försökte solen ta sig genom molnen (se bilden) men nu regnar det lite igen. Det blåser en del men inte alls som det gjorde igår och i torsdags. Man ser att solen försöker ta sig igenom men lyckas inte riktigt ordentligt. Vi får se hur det blir under dagen.

Hur vädret än ter sig under dagen så ska jag till Emporia och utföra några ärenden. Hämta några beställda produkter och se om jag hittar regnbyxor. Det skulle jag gjort igår, men när vi handlat maten så orkade jag inte gå mer i butiker så det får bli idag istället.

Kärlek till alla  /Lene