Campingliv & natur, Inspiration, Mat & recept

Precis som det ska vara!

Godmorgon måndag. Ny vecka som ligger helt öppen och orörd. Så spännande.

Idag ska jag och Nisse samåka till jobb och det har jag längtat efter. Slutet på förra veckan regnade det så in i bänken så Jörgen fick köra mig och det stör mig lite när jag inte kan ta min racer till jobb. Men idag blir det av! Tjoohoo

Men än så länge är jag hemma och sitter med mitt morgonkaffe, ljus tänt och Nyhetsmorgon på Tv4. En mysig och lugn morgon. Precis som det ska vara.

En fin pumpa och ljung som Jörgen fick av Ellinore med familj

Det är ju höst nu har vi konstaterat sedan tidigare och jag vill passa på att visa den fina pumpan och ljung som Jörgen fick av Ellinore, Daniel, Hailey och Leah. Det står så fint och pryder hörnan på förtältet.

Jag måste ju även visa den underbara räkmacka vi fick hos Kirsten och Maria igår när vi gick över till dem för att fika och prata en stund. Visst är den maffig?! Vi tänkte vara där en stund men det blev tre timmar vi stannade. Dom två är så mysig och goa. Vi trivs bra i deras sällskap.

Kärlek till alla  /Lene