Campingliv & natur, Tankar

Min morgon är komplett!

Torsdag morgon och jag är up and running. Nej, inte bokstavligt, det fixar jag inte numera. Men jag är uppe och igång. Som du ser på bilden så är kaffet i muggen och redo att drickas. Tv4 Nyhetsmorgon är igång på tvn och just nu är det nyheter med Matilda. Jag tycker det är mysigt att ha Nyhetsmorgon på ungefär som en radio. Jag har tänt ljus för det tycker jag också är mysigt, men det har du nog redan förstått. Min morgon är komplett.

Ja jisses, det är torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon. Är det sant?! Arbetsveckan är snart över. Det går så fort så jag hinner knappt med.

Imorgon eftermiddag kommer Ludwig hit och stannar över helgen. Det ska bli mysigt. Plus att det är Halloween helg. Men det “firar” vi inte alls. Det enda är att vi ibland fixar till en pumpa och vi ger godis till barnen som går “bus eller godis”. Vi köper inte en massa halloween saker och pyntar med. Ska det vara något här hemma så pysslar vi själv. Det är ett amerikanskt påfund (anser jag då) som jag inte följer. Tänk om vi skulle följa alla dessa så kallade högtider eller firanden. Det hade inte blivit billigt. Men var och en gör som de vill, jag pekar inga finger och tycker det är mysigt när folk engagerar sig i sådana tillfällen. Tvinga inte mig att göra det bara.

Busa på  /Lene