Campingliv & natur, Tankar

Mer regel än undantag!

Wohoo it’s friday, it’s friday. Jajamen idag är det fredag och sista dagen på denna arbetsveckan. Jag är uppe sedan en stund tillbaka och sitter och avnjuter mitt morgonkaffe. Så mysigt och lugnt. Ljuset är tänt som du ser. Vid denna tiden på året är det mer regel än undantag de mörka timmarna. Det har jag fått från min mamma. Hon tänder alltid en massa levande ljus vid den mörkare tiden på året och har alltid gjort och det anammar jag för det är så himla mysigt och trevligt.

Jag har hunnit med min sängyoga också. Den gör jag varje morgon för det är nödvändigt. Det ger mig energi att komma upp och starta dagen. Som jag sagt tidigare så är min melodi vakna sakta och så ska det förbli. Numera har jag ju ett jobb att gå till varje morgon och då måste jag planera om lite för att jag ska få det lugn och ro till att vakna sakta och inte stressa på morgonen. Det är viktigt för mig.

I eftermiddag kommer denna fina lille killen till oss och ska stanna över helgen. Det ska bli så mysigt att få ha honom här och rå om bara honom. Vi får se vad vi hittar på för roligt med honom. Kanske att vi kör ut och träffar kusinerna en stund imorgon. Den som lever får se. Det blir kanon vilket fall som.

Trevlig helg  /Lene