Campingliv & natur, Familjen

Ny månad och höstlov!

Woohoo det är måndag och en ny, orörd och spännande vecka öppnar upp sig. Gud vad spännande! Vi går dessutom in i en ny måndag. November ligger öppen för oss och hur spännande är inte det?! Just idag är det en månad tills jag fyller år. Det är nu jag börjar tjata på riktigt på min mamma. Haha min stackars mamma får utstå mycket. Men hon är van och kan slå dövörat till när det behövs.

Denna veckan är det ju även höstlov eller läslov som det numera heter. Tidigare hette det novemberlov. Kärt barn har många namn. Men detta berörs inte jag av. Jag ville nog bara betona att det händer en hel del denna veckan. Och i Glasgow är det något viktigt möte med världsledarna angående klimat och utsläpp om jag inte har helt fel. Detta berörs jag en hel del av och därför har jag just nu Tv4 Nyhetsmorgon på och de pratar just i detta nu om just det. Jag undrar vad och om de kommer fram till något. Det är en hel del av världsledarna som inte kommer dyka upp och det tycker jag är väldigt tråkigt. Men nu ska vi inte prata politik här. Det är nog inte rätt forum.

 

Jag vill berätta om denna underbara lilla kille som varit hos oss hela helgen. Det har varit så mysigt att få rå om honom. Han fick lego av oss och han och morfar byggde en Köingsegg bil (ja jag har säkert stavat fel).

Vi var även en runda till kyrkogården och hälsade på farfar Knut (Jörgens pappa). Ludwig fick även se var Jörgen gick i skolan och bodde när han var liten. Det verkade som han tyckte det var spännande. Igår körde vi hem honom. Den lille stackaren lider av åksjuka (precis som hans mamma gjorde när hon var liten) och han mådde inte så bra i bilen på väg upp. Tyvärr vomerade han en del, men det löste vi. Det finns lösning på allt. Han var jätteduktig med kräkpåse och allt och han sov en del av vägen. Stackars Ludde.

Lev väl  /Lene