Campingliv & natur, Tankar

Vi har kickat igång!

Då har vi kickat igång denna veckan och jag gjorde det på ett sätt jag först inte tänkt mig alls. Jag “råkade” låsa mig ute från kontoret igår. Men det löste sig på bästa sätt. Jag hade varken mina egna nycklar eller mobil med mig när jag skulle hämta posten och kom inte in på kontoret igen när jag slagit till smäcken i dörren. Jaja sånt som händer. Men det är rätt typiskt mig får jag nog tillstå. Jag kunde inte mer än skratta åt mig själv. Dock fick jag hjälp med att ringa till chefen av ett äldre mycket gulligt par som lånade ut sin mobil och en plats i deras soffa en stund. Tack så mycket för hjälpen Kerstin och Kurt. Ni är guld värda.

Nu är det en ny dag och jag ser fram emot denna dagen med tillförsikt. Jag har inget annat bokat än att jag ska jobba så vi får se vad den har i sitt sköte åt mig. Jag sitter och tittar på ljuset som brinner, dricker mitt kaffe och lyssnar på Tv4 Nyhetsmorgon. Jörgen ligger och snarkar (läs sover) eftersom han jobbar kväll denna veckan. Han får sova så han orkar jobba. Inom 30 minuter kommer jag och Nisse att köra till jobb.

Lev väl  /Lene