Campingliv & natur, Mat & recept

Någon gång då och då passar fint!

Godmorgon torsdag…

Nu är jag tillbaka. Jag tog paus en dag. Igår morse när jag satte mig med mitt morgonkaffe så orkade jag helt enkelt inte öppna datorn så det blev inget bloggande då. Jag satt med min kopp, tittade på Tv4 Nyhetsmorgon och pratade med Jörgen för han gick upp för att dricka en kopp med mig innan jag körde till jobb. Det blev en riktigt intensiv dag på jobb så jag orkade inte när jag kom hem heller. Det fick vara så.

Idag är det som sagt torsdag och slutet på arbetsveckan närmar sig med stormsteg. Jag har inte mycket planerat denna dag mer än att jag ska jobba. Så jag tar dagen som den kommer.

Igår tittade Ellinore och töserna lite överraskande in här och det var riktigt mysigt. En stund med två av barnbarnen är aldrig fel. Det gillar jag skarpt.

Häromdagen hade vi en smarrig middag. Jag stannade till vid Limhamns Fiskrökeri och köpte varsin filé med rökt makrill, lite örtsås och duschesspotatis. Så himla smarrigt. Jag älskar rökt makrill. Varje dag när jag och Nisse kör förbi så luktar det fantastiskt gott. Men köpa det varje dag blir lite för dyrt. Dock någon gång då och då passar fint.

Kärlek till alla  /Lene