Campingliv & natur, Inspiration

Det är väl något det?!

“Stumpstake”

Woohoo det är fredag och sista dagen på arbetsveckan. Det är väl något det?! Helgen närmar sig med stormsteg.

Dock måste jag bara tillstå… Jisses vad det blåser och som det blåst inatt. Jag har knappt sovit en blund under natten. Känns det som i alla fall. Sovit har jag ju, men inte mycket. Vinden har krängt och vänt, dragit igenom trädkronorna och även puffat på husvagnen, ja jag vet inte vad. Det blåser fortfarande en hel del men inte som inatt. Skönt.

Vi har en fin uppfinning om du frågar mig. Du ser den på bilden. Vår lilla stumpstake. Det är tyvärr inte vi som uppfunnit den men visst är den fiffig?! Vi använder upp all stearin på våra ljus och då menar jag verkligen all stearin. Det brinner ner helt och hållet. Så vi behöver inte slänga något och inte belasta klimatet och naturen med det. Ja, jo det är det lilla jag vet, men det är faktiskt något. Och något är bättre än inget om du frågar mig. Tänk om alla gör lite då blir det mycket till slut.

Jag sitter som jag brukar på morgonen, dricker mitt morgonkaffe, bloggar, njuter av levande ljus och har Nyhetsmorgon på tv. Lugn och ro och ingen stress. Det är underbart.

Trevlig helg  /Lene