Campingliv & natur, Inspiration

Vad beror det på?!

Evas vackra dahlior

Godmorgon du vackra måndag och välkommen.

Det är en helt ny och orörd vecka vi äntrar och det är ju hur spännande som helst. Jag sitter och inväntar att klockan ska bli så jag kan köra. Idag ska jag köra bil till jobb. Jag ska först en del ärenden å arbetets vägnar så jag behöver bil. Jag skulle precis skriva därav den tidiga stunden, men klockan är ju “som vanligt” ungefär. Nu i alla fall. Jag var uppe tidigt, redan 5.15 gick jag upp. Vad beror det på? Jo du, det beror på att jag var tvungen att köra Jörgen till jobb om jag ska ha bilen. Så det var bara att kliva upp. Efter en natt med lite sömn så var det inte det lättaste kan jag tala om. Jag vet inte varför men jag har sovit riktigt dåligt inatt. Jag vaknade inatt och kunde inte somna om. Jag låg vaken fler timmar innan jag till slut somnade så nu är jag oerhört trött. Nåja, det reder sig nog ska du se. Eftersom jag lämnade Jörgen imorse måste jag ju också köra och hämta honom så när jag slutar vid lunch ska jag iväg och handla lite mat och därefter hämtar jag honom. Det lär bli en tidig kväll.

Jag har inte skrivit i helgen och anledningen är att jag inte riktigt haft orken till det. I lördags var vi tidigt hos Eva och Rickard på grund av att Jörgen hjälpte Eva att ta upp alla deras dahlior. Rickard klarar inte riktigt det nu, så han och jag plockade ner de sista vindruvsklasarna och klippte ner en del och vi tog även bort tomatplantorna i växthuset. När allt var klart och uppgrävt så gick vi in och tog lite hemmagjord flädersaft och satt och pratade lite innan vi i omgångar duschade och gjorde oss iordning. Efter ett par timmar var det dags för mat. Det blev hämtmat från Hos Lee i Staffanstorp. Tre små rätter. Så mumsigt.

Bilden ovan föreställer “gå bort blomman” jag fixade till och som vi gav dem när vi kom dit. Jag är rätt så nöjd faktiskt. Vad gör man inte för goa, fina vänner?!

Ha det gott  /Lene