Okategoriserade

Mer uppskattning!

Godmorgon tisdag…

Jag är vaken och uppe men nog inte så mycket mer känns det som. Ja jisses vad trött jag är just nu. Jag är inne i ett inte alltför snällt skov och det tar enormt mycket på min energi vilket gör att jag är enormt trött. Men det ordnar sig, jag piggnar till igen.

Idag har jag absolut ingenting bokat. Mer än att jag ska jobba. Igår var jag iväg på morgonen  å arbetets vägnar. Så igår körde jag bil men idag blir det Nisse och jag. Det ska bli skönt för jag blir lite piggare när jag susar på Nisse till jobb. Nu har jag också hämtat hem min vinterjacka. Eftersom det är lite kallare på morgonen så behöver jag den.

Men än så länge sitter jag med mitt morgonkaffe och njuter av morgonen. Levande ljus är på bordet och på tv går det Nyhetsmorgon. Precis som det ska vara. En mysig och lugn morgon innan det är dags att ta tag i dagens göranden. Härligt!

Du fick inget måndagsråd av mig under gårdagen så jag ger dig det idag. Varsågod!

Visa dig själv mer uppskattning

Träna på att bli mer medveten om vad du uppskattar hos dig själv!
Hur ofta stannar vi upp och ger oss själva uppskattning för de små ting vi gör varje dag?
Innan du lämnar arbetet för dagen, eller andra uppgifter, ta en stund för att uppskatta det du har gjort under dagen – för dig själv, ditt arbete, någon annan.
Vad var det du gjorde?
Vilka känslor och kroppsliga förnimmelser väcker det du gjorde hos dig?
Vilka behov hos dig blev tillfredställda?

Fridens liljor  /Lene