Campingliv & natur, Tankar

Då jädrar i hoppet!

Haiely har pärlat en färggrann älg till mormor och morfar

En god morgon i regnet. Det är torsdag morgon och det regnar lite smått. Det låter i alla fall så nu när jag sitter i husvagnen. Jag myser med kaffe, levande ljus och Tv4 Nyhetsmorgon, som vanligt. Vanans makt du vet…

Igår var vi i huset och tvättade våra sängkläder. Vi glömde tvätta dem förra veckan och de behöver tvättas så vi körde ut och tvättade dem. Vi blev bjudna på middag och det kändes riktigt lyxigt. Det var skönt att sätta sig till dukat bord. Tjejerna var på topphumör och glada att se oss och det var så kul att träffa alla. När tvätten torkat körde vi hem igen.

Hailey hade pärlat en jättefin, färggrann älg till oss och nu har den fått hedersplats på ljusslingan, så den syns ordentligt. Perfekt plats för denna färggranna lila älg.

Jisses vad alla kör med jultema redan. Affärerna har ju varit igång länge, vissa sedan augusti (vilket är på TOOOOK för tidigt) och nu kör många med julreklam på tv också. Jisses man blir ju trött på julen i förtid. Nåja, jag väljer att ignorera det just nu. Det är lite tidigt för mig även om det snart är mitten på november. Snart nog blir jag “tvungen” att ta till mig det och då jädrar i hoppet ska jag njuta. Jag lovar.

Kärlek till alla  /Lene