Campingliv & natur, Tankar

Det står skrivet i stjärnorna!

Godmorgon världen!

Jag vaknar till en lite grå (eller när jag vaknade var det svart) fredag morgon. Men än så länge inget regn. Igår morse när jag och Nisse körde till jobb regnade det sådär smått, smått som man blir så himla blöt av. Jag hade regnkappan på mig så på överkroppen var jag inte blöt, men i ansiktet och glasögonen var väldigt prickiga. Nedersta delen på byxorna var däremot blöta för jag glömde faktiskt ta på mig mina regnbyxor. Haha typiskt mig. Men det var bara vatten och det var varmt och skönt på jobb så de torkade.

Nu regnar det inte som jag sade och jag hoppas det inte börjar innan jag är på jobb i alla fall. Vi får väl se. Jag tar mig till jobb på Nisse i vilket fall som helst.

Som sagt, det är fredag och helgen närmar sig med stormsteg. Vi har inte mycket bestämt vilket jag tycker är ganska skönt. En helg där vi bara gör vad vi känner för. Och vad det kommer bli står skrivet i stjärnorna.

Jag tänker lite på att snart har halva november gått förbi. Vad tänker man om det? Jisses vad tiden susar förbi. Snart fyller jag år…

Jag börjar denna fredag som jag brukar börjar mina morgnar numera. Med en god kopp kaffe, levande ljus på bordet och Nyhetsmorgon på tv. Det kan knappast bli bättre känner jag. Så mysigt, så lugnt och härligt. Jag preppar inför dagen.

Sköna fredag  /Lene