Campingliv & natur, Mat & recept

Det är så roligt och jag älskar det!

En lugn lördag tornar upp sig och det är himla skönt att inte ha något för sig.

Jag ska handla och Jörgen ska städa men annars har vi bara en lugn och skön lördag där inget är planerat. Vi sitter just nu och tittar på premiären av Vinterstudion. Det är ett av våra favvo program. Skidskytte är den absoluta favoriten. Så det är på tv just nu. Alldeles strax är det frukost och sedan ska jag duscha. Därefter blir det att köra iväg och handla lite inför kvällens middag och lite till nästa vecka.

Igår orkade jag inte göra middag så vi körde iväg till en ny pizzeria och fixade vår middag. För Jörgens del blev det ostburgare meny och jag valde en pizza som heter La Geto. Den var supergod så det blir nog fler inköp där tror jag.

Det är så härligt. Vi har börjat prata om julbord på jobb och det ska bli så himla mysigt. Vi är ju bara totalt fyra stycken på kontoret så det blir totalt åtta som kommer och det är ju perfekt. Inte för stort och inte för litet. Precis lagom. Love it! Jag vet ännu inte vart det bär av men det kvittar för det ska bli lika mysigt vilket som. Men där är vi inte riktigt än. Jag vet inte ens vilket datum det blir än. Spänningen är hög.

Veckan på jobb har varit ganska intensiv. Det är massor att göra just nu då det är mycket moms och årsredovisning mm som ska göras och lämnas in. Många papper lämnas in för skanning och bokföring men det är så roligt och jag älskar det.

Älska livet  /Lene