Campingliv & natur, Tankar

Jag måste erkänna…!

Godmorgon, godmorgon.

Det är tisdag,  jag är vaken, uppe och igång. Nåja, någorlunda igång. Morgonkaffet är upphällt och det levande ljuset är tänt.

Jag är trött, har en dov huvudvärk men den kommer säkert lägga sig till normal nivå. Igår hade jag sån hög smärta i mina armar, axlar och ner över skuldrorna så jag var tvungen att ta extra tabletter när jag lade mig. Det händer någon gång ibland och hjälper jättemycket. 99,9% av gångerna jag tar extra tabletter så känner jag mig “piggare” i smärtan morgonen efter. Så även nu. Men så trött jag är idag. Nåja, jag piggnar till när jag kör till jobb och nu intar jag ju mitt kaffe så det hjälper till.

Idag har jag ingenting mer än att jobba på agendan. Jag ska ringa några samtal när jag kommer hem i eftermiddag men något mer än så blir det nog inte tror jag. Middagen kommer bestå av Soldatens ärtsoppa. Den bästa som finns om du frågar mig. Jag har aldrig gjort egen ärtsoppa så jag kan inte säga att den är den bästa. Soldatens är perfekt tycker jag. Den veckan Jörgen jobbar kväll så är ju min “egen vecka” när det kommer till maten. Jag lagar den själv och jag äter själv och då vill jag att maten ska vara lätt att fixa. Soldatens är lätt att laga till.

Jag måste erkänna en sak… jag är lite “sen” med julklappsinköpen i år. Med mina mått mätt. Jag brukar vara ute i god tid. Men i år ska mamma och jag ha vår “julklappshandlardag” vilket vi inte kunde förra året på grund av pandemin. I år är det lite bättre förutsättningar. Dock lovar jag att vi håller avstånd ändå så gott det går.

Ha det fint  /Lene