Campingliv & natur, Familjen

37 år, det för respekt med sig!

37 år tillsammans. Störst av allt är kärleken.

Godmorgon onsdag, mitt i veckan, lillördag.

Det är onsdag den 17 november och just idag, denna dag, detta år 2021 firar Jörgen och jag 37 år tillsammans. Japp vi har varit tillsammans i 37 år. Det för lite respekt med sig känner jag. Just årtalet, 37 år. Jisses vad lång tid. Men så är det när kärleken styr. Jag har mannen i mitt liv så nära jag kan. Det kan knappast bli bättre.

Idag skulle jag egentligen till tandläkaren kl 9.10 men klockan 7.21 skickade dem ett sms där det stod att det var inställt på grund av sjukdom och de skickar en ny tid. Typiskt. Nåja, tandhygienister kan ju också bli sjuka. Jag gillar läget och inväntar en ny tid. Så jag ska strax bege mig till jobb istället och överraska min chef när jag dyker upp.

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag tömma gråvatten tanken men inte så mycket mer än det känner jag. Jag har inget inbokat. Jag hade bara tandläkaren på agendan, så jag väljer att ta det lugnt. Helt plötsligt har jag en helt öppen dag med ingenting bokat. Hur känns det? Helt ok tycker jag. Ikväll är tanken att jag ska se det sista avsnittet på “Vikings”. Det sista som finns att tillgå i alla fall. Det kanske kommer fler säsonger, vem vet.

Kärleken är allt  /Lene