Campingliv & natur, Tankar

En höjdpunkt på året!

Godmorgon, godmorgon. Det är fredag och helgen närmar sig med stormsteg. Nu är det bara timmar kvar innan helgen dundrar in.

Sommaren är fortfarande kvar i bilderna och jag tänkte jag skulle bjuda på en sådan bild idag, denna blåsiga morgon. Så vi alla blir lite gladare i sinnet.

Det levande ljuset på bordet är tänt, teven är på med Nyhetsmorgon och morgonkaffet är i koppen. Det är en härlig morgon, huvudvärk till trots.

Denna helgen har vi inte mycket bestämt. Ellinore, Daniel och flickorna kommer hit ikväll på middag (det är god ton att bjuda tillbaka) och imorgon ska jag till optikern men annars är det en “öppen” helg vilket jag tycker är skönt. Jag har sagt det innan och jag säger det gärna igen… Det behövs.

Hur går det med inköp av julklappar för dig? Här går det saaaakta framåt. Men om en vecka kommer läget se mycket bättre ut, för då ska mamma och jag ha vår årliga “julklappshandlardag”. Förra året hade vi inte den på grund av pandemin men i år tänkte vi faktiskt ha den. Ja jag vet jag har berättat detta innan, men jag tycker det är så himla mysigt när bara mamma och jag är iväg och köper julklappar, fikar och pratar. Bara hon och jag en hel dag. Det är en av höjdpunkterna på hela året.

Njut av dagen  /Lene