Campingliv & natur, Tankar

Det är upp till var och en!

Vacker bild från söndag 21/11

Godmorgon, godmorgon alla glada. Jag vaknar till en lite småkall (+1) måndag morgon. Men hur kallt eller varmt det än är kickar veckan igång när det är måndag. Måndag innebär ju att en ny, orörd vecka begynner. Så även idag.

Jag sitter just nu och lyssnar på Nyhetsmorgon och de pratar om Corona och covidpass. Att vaccinera sig eller inte. Det verkar vara en stor fråga just nu men jag lägger inte så stor vikt vid att engagera mig i detta då jag tycker att det är upp till var och en. Vaccinerar man sig kan du ändå bära på det och smitta andra och även bli sjuk själv men du blir inte lika sjuk som om du inte vaccinerar dig. Om du väljer att inte vaccinera dig så är risken större att du blir sjuk i Corona, i värsta fall dödligt sjuk. Men detta är upp till var och en. Sedan att samhället och regeringen väljer att lägga ut striktare restriktioner på de som inte vaccinerat väljer jag själv att inte yttra mig så mycket om. Det finns där och de har bestämt det och enligt min tanke är det bara att gilla läget oavsett om du har eller inte har vaccinerat dig. Lite så tänker jag.

I helgen har vi träffat Ellinore med familj lite och Hailey målade en jättefin gran till oss. Den ska upp på “klämslingan”. Visst är den fin?!

Vill du ha ett måndagsråd? Okej då, här kommer det.

Avstå tekniken för en stund

Om du arbetar vid en dator, gå ifrån en liten stund, stäng av telefonen eller svara inte när det ringer.
Vi brukade leva utan alla dessa saker tidigare.
Nu tenderar vi att bli tyranniserade av dem. Prova att göra fler medvetna val kring hur du använder tekniken denna vecka och se vad du upptäcker.
När du går bort från datorn eller väljer att inte svara/läsa på mobilen. Känn efter hur det känns i din kropp.
Vad upptäcker du?
Pröva får du se!

Ha en fin dag  /Lene