Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Hjälp mig donera!

Men godmorgon… Där är du ju! Välkommen till mig.

En morgon då regnet faller ner utanför husvagnen men vad gör väl det?! Det är ju bara vatten! Kanske inte så kul alltid men vad kan vi göra åt det.. inte så mycket. Nej, jag väljer att gilla läget och klä mig därefter istället. Det blir regnbyxor på idag kan jag berätta.

Jag har levande ljus (stumpstaken är tänd idag), morgonkaffet är i koppen och teven är på. Let the day begin!

Jag sitter och funderar på livet i stort. Vänner, sjukdomar, allt som händer runtomkring… livet. Varför gör jag det? Tja varför inte?! Det är viktiga saker och de dyker upp i hjärnan. Sjukdomar ploppade upp i hjärnan för jag fick upp på Facebook att jag snart fyller år och de frågade om jag ville samla in till någon forskning eller liknande. Och det vill jag. Jag kan berätta att jag valde Cancerfonden. Så många i min närhet har drabbats av denna förbannade, jävla (förlåt min dåliga svenska) sjukdom och en del av gått bort på grund av den så jag väljer Cancerfonden. Vill du hjälpa mig får du gärna donera en liten peng genom att antingen gå in på min tidslinje (vi måste nog vara vänner tror jag) eller donera på deras hemsida https://www.cancerfonden.se

Igår körde Jörgen hem och hämtade mig när han slutat jobba också körde vi direkt till Emporia för att handla en tröja eller skjorta till honom för han ska på julbord med jobbet på fredag. Det blev både och. En snygg polotröja (beige) och en tjusig skjorta (ljusblå med lite fiskbensmönster, typ). Så får han välja vilket han ska ha på sig.

Vi passade på att äta middag på Vapiano och gud vad gott det var. Vi valde båda pasta. Jörgen tog Carbonara och jag tog en pasta med kycklingfilé och en krämig citronsås med en massa goda smaker i. Så himla gott. Vi delade på förrätt och vi åt bröd med tre olika smaker på, bland annat Bruschetta. Vi var så mätta när vi gick därifrån. En mysig kväll med min älskade make.

Ha det gott  /Lene