Campingliv & natur, Tankar

Uppe tidigt, men kan det bli bättre?!

En god morgon önskar jag dig…

Jag är uppe tidigt idag. Jag har har varit vaken sedan 4.30 och kunde inte somna om, så 5.30 gick jag och duschade. Ja jag vet jag är tokig, men vad gör man när man inte kan sova?!

Det måste vara så att jag har kickat igång veckan på bästa sätt. Ingen stress över huvudtaget. Kan det bli så mycket bättre? Nu sitter jag och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4 som precis börjat. Kaffet är upphällt och det levande ljuset är tänt. Så mysigt. Jörgen ligger och sover för denna veckan jobbar han kväll.

Igår var vi hos Ellinore med familj. Vi var bjudna på söndagsmiddag och det var så skönt att slippa göra middag. Det blev god kycklingröra med pasta. Supergott. Vi fick även se årets första Lucia då Hailey klädde sig för att testa inför när de ska gå lusse tåg på förskolan. Hon var jättefin i krona, linne, rött band och ljus i handen (hon hade inte ett levande ljus).

Över lag har vi haft en lugn och mysig helg. Precis som det ska vara.

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag bara ta det lugnt. Plocka undan lite papper här hemma och göra middag men annars ska jag inte göra mycket annat faktiskt.

Fridens liljor  /Lene