Campingliv & natur, Tankar

Det är förutbestämt!

Godmorgon kära du. Hur mår du denna härliga tisdag?

Känslan när jag sitter och avnjuter mitt kaffe och tittar på det levande ljuset som brinner. Det kommer bli en härlig tisdag. Snart nog är det dags att bege mig till jobb. Denna morgon kommer Jörgen köra mig. Han erbjöd sig och hade han inte gjort det hade jag faktiskt kört iväg på Nisse. Men nu får jag skjuts och sen tar jag mig hem på min racer. Som jag sade, en fantastisk dag. Det är förutbestämt.

Just nu pratar de om sepsis och en kille som dog av det och de har startat en fond där de delar ut stipendier till andra personer som drabbats av denna sjukdom. Usch så mycket skit det finns i världen. Men så mycket fint och underbart det finns i världen också. Håller du inte med mig? Det finns så mycket fint och underbart och jag tror och hoppas att de flesta inser detta och lever efter detta. Vi ska inte hänga upp oss på det negativa och det hemska dock måste vi veta om att det finns där. Och lyssna på information som kommer ut om det, även om vi egentligen inte vill lyssna. Så är ju livet. Det finns både gott och ont. Har alltid funnits och kommer alltid finnas om du frågar mig.

Kärlek  /Lene