Campingliv & natur, Inspiration, Tankar

Vad är det för en dag?!

Godmorgon!

Vi kliver in i den sista månaden detta året 2021. En hektisk månad för de flesta. Men tänk på vad jag sagt tidigare… andas och tänk på att det lönar inte sig att stressa. Andas…ta djupa andetag….planera…

Som sagt går vi in i december månad och det är den 1 december idag.. Vad är det för en dag? JOOOO det är ju min födelsedag! Grattis till mig hihi. Jag har redan bestämt att jag ska ha en fantastisk dag och den började jättebra när Jörgen kom hem från jobb strax efter midnatt och gratulerade mig med skönsång och nu på morgonen ringde mamma och sjöng för mig. Sms från Ellinore har jag fått och en del gratulationer på Facebook. En underbar morgon. Resten av dagen kan ju definitivt inte bli sämre.

Igår fick vi en leverans till kontoret. En kund kom och lämnade något…

Vilka underbara kunder vi har och vilken fantastisk arbetsplats jag har. Den absolut bästa.

Vet du vad jag kom på? Det har ju inte levererats något mindfulness råd denna veckan. Nåja då kör vi det nu. En perfekt dag för lite tips och råd känner jag.

Att vara närvarande i kroppen skapar lugn

När man är högt uppe i varv kan ett snabbt sätt att skapa mer lugn vara att ta kontakt med kroppen. Gör gärna denna övning sittande.
Stampa bestämt några gånger i golvet med båda fötterna. Låt sedan fötterna vila mot golvet medan du sluter ögonen och låt andningen följa sin naturliga rytm.
Lägg märke till eftereffekterna i dina fötter, vader och i nedre delen låren.
Vad känner du?
Vibrationer? Stickningar? Strömningar? Värme? Eller något annat?
Om du behöver så upprepa övningen.

Kärlek till alla  /Lene