Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jag är tacksam!

Godmorgon, godmorgon kära du.

Nu har vi äntrat december månad och visst är det helt fantastiskt?! Jag fullkomligt älskar denna månad. Inte bara för att jag fyller år utan för att det är en underbar månad, hela månaden. Allt ljus, levande och ledljus, ute som inne. Allt mys och all fin julmusik man spelar. Love it…love it.

Idag är det som sagt dags för mig att gå på mitt första julbord med min arbetsgivare på ganska många år faktiskt. Det är 9 år sedan jag gick sist. Det ska bli så himla roligt. Foto på maten kommer, det lovar jag.

Igår blev jag rejält firad på kontoret. Jag blev nästan helt stum av all kärlek. Det började med att Freddie, chefen sade grattis direkt jag kom in genom dörren. Bara det gjorde mig glad.

En timme eller så efter jag kommit så levererades en underbar bukett till mig med bud. Så vacker är den (Båda bilderna är från buketten).

Vid lunchtid kom ännu ett bud (Foodora) och levererade ytterligare som var i min ära. Jag blev bjuden på denna lilla goding först….

En enkel men supergod bulle med ost och skinka och annat gott, plus dijon senap. Så smarrig.

Och därefter…

Bjöds det på denna otroligt goda tårta. Eller ja det är egentligen inte någon tårta utan en Citron/Lime cheesecake. Men visst ser den ut som en tårta och den var så oerhört god så jag nästan svimmade.

Jag kan knappt tro att de skulle gratulera mig så pass och jag är evigt tacksam för all denna kärlek jag fick från mina kollegor igår. Jag är så tacksam!

Och alla grattis jag fick på sms, sociala medier och per telefon. Jörgen gratulerade mig när han kom hem från jobb strax efter midnatt, mamma ringde och sjöng för mig på morgonen. Hela familjen gratulerade mig. Jag är tacksam!

Lev väl  /Lene