Mat & recept, Tankar

Det styr vi inte över!

Hemma hos mamma och pappa

Godmorgon lördag…

Mina föräldrar har massvis med snö men vi har absolut ingenting. Det kanske kommer, vem vet. Äsch, det gör väl inte så mycket, kommer det så kommer det. Vi kan ju inte styra över det ändå.

Jag skrev inget igår för jag var för trött men idag tänker jag berätta hur det var på julbordet i torsdags. Underbart fint sällskap och vi hade så trevligt. Supergod mat och vi var helt själv där. Inte en massa sorl från andra sällskap utan bara vi som förde liv. Här kommer några bilder på vad det bjöds på. Jag var tyvärr inte så snabb med kameran så jag fick foto innan alla hann ta mat så jag fick ta på det jag lade upp på tallriken. Hoppas det går bra ändå.

Det ser inte så mycket ut för världen men det var så mäktigt så jag orkade inte så mycket. Det fanns även fisksoppa och musslor men jag är inte så glad i musslor så det fick vara så.

Julklappsleken hade vi också och jag “vann” dessa fina. Tvål och handbalsam. Jag vet dock inte hur gott de luktar, men det lär jag bli varse så småningom.

Igår firade Jörgen och jag fredag med denna eminenta middag. Enkel men oerhört god. En sallad på grönkål, granatäpplen, gräddädel ost, rödlök och lite tomater. Ringlat över med olivolja och svartpeppar på toppen. Till det hade vi lövbiff. Så himla gott. Sallad fick vi över så idag blir det liknande sallad med kycklingfilé istället. Nomnom.