Campingliv & natur, Tankar

Den finns ju där alltid!

Godmorgon söndag…

Hur mår du idag? Jag kan säga att jag mår helt ok. Smärtan finns där men den finns där alltid mer eller mindre så det räknas väl inte riktigt känner jag. Jag har ju hög smärta varje sekund, alla dagar i veckan året runt.

Jag har varit iväg och tömt gråvatten tanken och slängt lite sopor. Inget avancerat men något har jag gjort. Sen ska jag fixa tvätten, vika den och stoppa in den i skåpen. Sent i eftermiddag ska jag iväg till en vän och klippa mig och det behövs kan jag berätta. Jag har inte klippt mig sedan juni månad. Det är ett tag. Det har inte varit planerat att jag skulle vänta så länge utan det har mest bara blivit så. Men idag är det dags. Dessförinnan har jag inte något planerat mer än det jag skrev nyss. Jo, jag ska duscha innan också så jag har rent och fint hår när jag kommer till henne.

Även igår åt vi en smarrig middag. Så lätt att göra men så fantastiskt gott. Jag vet inte vad man ska kalla den. Det är inte vegetariskt för där är lövbiff i. Men en sorts lätt gryta kanske. I “grytan” är där som jag skrev lövbiff, svamp, lök, grönkål och tomat ovanpå. Till det hade vi couscous. Mums! Vi skulle haft kycklingfilé men vi ångrade oss för vi tog fram dem för sent så de hann inte tina. Tänk om… och det gjorde vi. Men idag blir det kycklingfilé.

Lev väl  /Lene