Campingliv & natur, Mat & recept

Vi närmar oss!

Godmorgon måndag. Vi äntrar en helt ny och orörd vecka. Vi närmar oss julveckan med stormsteg.

Igår kväll såg vi en film som vi tyckte var bra. “Finch” med Tom Hanks. En typ av SciFi film. Han är ensam med en hund, ozonlagret är obefintligt, det är 74 grader utomhus. Låter kanske inte som något men jag tyckte den var bra. Det är inte direkt någon actionfilm. Dock bra ändå.

Igår blev det kycklingfilé och gud vad gott det var. Till filén serverades det en grönsaksröra med grädd ädel ost ovanpå och en mild ajvar. Så enormt gott.

Idag ska jag äntligen till optikern. Förra gången blev det avbokat men idag ska jag minsann dit. Ringer de och säger att optikern är sjuk så får de fixa någon annan. Annars blir jag riktigt sur. Jag behöver verkligen kolla min syn och jag vill ha progressiva glas igen. Plus att jag ska ordna med terminalglasögon.

Snart nog är det dags att bege sig till jobb. Jag tar min racer och far iväg. Jodå jag är uppe och färdigklädd, redo för jobb. Men fy vad det var tungt att gå upp denna morgon. Så himla trött. Det blir nog en tidig kväll känns det som.

Lev livet  /Lene