Campingliv & natur, Mary Kay, Tankar

Som jag brukar säga…!

Brrrr det är inte så varmt nu. Ingen sommarvärme här inte. Men vad gör väl det?! Det är ju december månad och meningen är väl att det ska vara lite kallt. Jajamensan jag gillar läget. Jag ska ju inte klaga för i Naimakka (tror jag det heter, förlåt för dålig stavning annars) i norra Sverige hade de -40,7 grader igår. DET är kallt.

Så jag säger godmorgon, godmorgon och välkommen till denna krispiga tisdag. Nu kickar vi igång och kör så det ryker.

Jag sitter med mitt morgonkaffe och njuter. Levande ljus är tänt som du ser på bilden och på tv är det Nyhetsmorgon. Precis som det ska. När jag väl ska iväg så ska jag ha bra på mig så jag inte fryser, det lovar jag. Vid denna tiden är det viktigt att jag har varmt på mig. Det är viktigt för alla. 

Igår gjorde min kära make middag som han brukar göra numera när han jobbar förmiddag. Han gjorde vad vi kallade tonfiskspagetti och det var så nedrans gott. Vi brukar inte ha grönkål ovanpå men igår tog vi det för att vi inte ska behöva slänga det senare. Det känns himlans onödigt, tycker vi i alla fall.

Visst är livet underbart?! Som jag brukar säga….

Älska livet  /Lene