Campingliv & natur, Tankar

Det är viktigt att följa!

Onsdag och som de säger, mitt i veckan…lillördag…lillepatteklappardan. Jadå, kärt barn har många namn. En morgon som denna vill man egentligen bara hålla sig inomhus, men snart nog är det dags att bege sig till jobb på racern min. Ut i blåsten hej och hå. Men det gör inget för det är så friskt och härligt.

Kaffet är i koppen, det levande ljuset är tänt och teven är på med Nyhetsmorgon. Just nu pratar de om hur mycket det kostar att bo beroende på var i landet man bor. I Stockholm kostar det knappt 25000kr, i Göteborg knappt 22000kr och i Malmö drygt 20000kr. Pajala kostar det ca 15000kr. Det är lite skillnad.

NU är jag klar med alla julklappar. Woohoo så skönt det känns. Det är väl rätt okej att vara klar med allt den 8/12 tycker jag. Allt är beställ och inköpt men allt har inte kommit. Dock är allt på väg. Nu släpper jag inköpen och har endast kvar att packa in alla klappar men det tar jag snart. Ingen panik jag vet att jag hinner.

Vad händer idag då? Inte ett dugg för min del. Jag ska jobba naturligtvis men annars har jag eller vi något annat planerat. En lugn kväll där vi säkert kommer hålla oss framför teven på grund av att MFF spelar. Det är viktigt att följa tycker vi.

Kärlek  /Lene