Campingliv & natur, Tankar

Åh vad underbart!

Godmorgon denna småkyliga torsdag.

Jag är uppe och har gjort mig iordning men ojojoj så trött jag är idag. Det var jobbigt att gå upp. Jag lade mig strax efter 20 igår, det tog en stund innan jag somnade men sedan har jag sovit helt ok under natten. Visst har jag vaknat x-antal gånger men det gör jag varje natt (en del av orsaken till att jag är trött, jag vet) men över lag har jag ju sovit en hel del timmar. Men ändå så trött. Nåja, om drygt en månad ska jag till min läkare så jag får ta upp det då. Nog om det nu. Snart är det jul!! Tjohoo!!!

När jag berättade för mamma häromdagen vad jag har på mig när jag kör racern till jobb så skrattade hon och sade “fru Michelin”. Ja det stämmer säkert. Jag är ganska påbyltad med lager på lager men det är så jag måste klä mig för att hålla mig varm inte bli sjuk. Och jag ska säga att det enda jag fryser om (ifall jag fryser) är tårna. Egentligen fryser jag inte om tårna, inte hela tiden men jag känner mot slutet att jag är kall om dem för det börjar så smått “sticka” i dem. Jag har inga vinterskor än utan kör med mina gummi”skor” med mina strumpor och sedan merinoull strumpor över. Så det håller värmen bra men inte riktigt hela vägen.

Åhh vad underbart, jag hör småfåglarna kvittra ute nu. De sitter i trädet precis bakom oss. Så härligt att höra. Visst är livet fantastiskt?!

Lev väl  /Lene