Campingliv & natur, Tankar

Fredag… och min man han kan han!

Fredag, fredag….wwwwwiiiiii

Hej och hopp nu är det fredag och helgen närmar sig med stormsteg. Lyckan ler mott oss alla. Idag är det (om du inte visste) också Nobeldagen, men fest blir det inte så det lär inte bli någon bankett på tv. Men jag brukar inte titta på det heller så mig kvittar det.

Jag börjar som jag brukar…. med mitt morgonkaffe och Nyhetsmorgon på tv. Det levande ljuset har jag inte tänt än och kommer nog inte göra det idag. Det är bara en liten stump kvar och jag har inte bytt ljus än. Lätt att ordna men jag känner inget direkt behov av det just nu.

När Jörgen slutat idag ska vi till Mobilia och handla plus att Jörgen ska till optikern. Tyvärr kunde vi inte få tider efter varandra samma dag så det fick bli så här. Jag i måndags och Jörgen idag. Så blir det ibland. Vi får se hur det blir med middag idag. Vi är lite inne på att antingen äta något innan vi kör hem eller köpa med något hem. Men vilka middagar vi ätit denna veckan. Min man han kan han! Han har lagat mat varje dag denna veckan. Igår hjälptes vi åt. Och vilka goda middagar.

Igår pimpade jag vår “gran”. Ja jag vet den har inga barr…och det är ingen gran. Men visst blev den fin ändå?! Det är en växt som stått utanför dörren och då var den tydligen väldigt fin. Men killarna på kontoret lyckades ta död på den och när de satt in den för att den inte skulle stå ute utan blad så fastnade den där. Så nu när det är dags att pynta inför julen så tyckte jag det skulle vara finare att pimpa dessa pinnar med lite kulor och halmänglar istället för att den står och ser tråkig ut. Jag tyckte det blev bra.

Må väl / Lene