Campingliv & natur, Mat & recept

Jag längtar!

Måndag igen… en ny vecka startar upp med en mörk men inte alltför kall morgon. Helgen är förbi. Men nästa helg ligger orörd framför oss. Visst är det spännande?! Och än mer spännande är det att vi tar ett steg närmare julen. Snart har halva december passerat.

Det blev en annorlunda helg mot vad vi först planerat. Men så blir det ibland. Det är inget man kan råda över.

I fredags kom det minsann snö… inte något tjockt lager men ändock snö. Nu är det borta igen. Det var försvunnet igår kväll.

I lördags hade vi en mysig kväll. Jörgen gjorde en fantastiskt god middag. Det blev kycklingfilé med ris och skysås och en röra av svamp, lök och bacon. En sallad till det. Det var så gott. Vi har konstaterat att förra veckan åt vi verkligen gott varenda dag. Vi har matmässigt haft en fantastisk vecka.

Nu börjar en ny vecka och det gäller ju även vår matvecka. Vi får se hur den ser ut. Det vet vi ju inte än. Spännande värre.

Jag inväntar mina nya glasögon för det ska bli skönt att få progressiva glas igen. Slippa byta glasögon 70 gånger på jobb. Och jag har beställt terminalglasögon också. Och det ska bli skönt att få det också. Då slipper jag sitta framåtböjd för att kunna se på skärmen. Mina läsglasögon är inställda på ca 40 cm avstånd men mina terminalglasögon är inställda på 55 cm. Då kan jag få en “rätt” ställning när jag sitter och jobbar. Så himla underbart! Jag längtar.

Må bäst  /Lene