Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept

Det är livet det!

En fin julblomma från min syster

En fin och god morgon önskar jag dig.

Jag sitter och njuter av denna morgon i ett rofyllt lugn…levande ljus på bordet, kaffe i koppen och Nyhetsmorgon på tv. Jag gillar detta. Att kunna ta det lugnt på morgonen, inte stressa utan bara sitta och njuta av en skön och lugn morgon. Det är livet det.

Inte bästa bilden, jag vet men det är min fina syster och jag

Igår var jag hos min fina syster för att byta julklappar. Jag kunde inte åka i söndags för vi hade lite sjukdom här hemma då Jörgen blivit störtförkyld efter han haft ont i halsen några dagar. Han tog ett covid test och det har visat sig negativt men han mår inte alls bra, så jag åkte dit själv igår. Det blev några mysiga timmar med en god fika och massor med mysigt prat.

Hemma bakade supergoda kakor och pepparkakor.

Jag fick även en försenad present av systra min och den är så fin. Jag är så glad för denna fina värmeljus hållare. Den kommer användas mycket kan jag berätta. Även när jag mediterar och yogar. Perfekt ju.

Idag är det onsdag. Veckans mitt, veckans lillördag och vi går mot ytterligare en helg som snart nog visar sig. Snart nog är det dags att jag ska ta min racer till jobb. Men inte riktigt än. Jag ska dricka mitt kaffe och lyssna på lite nyheter först tänkte jag.

Julhälsning  /Lene