Campingliv & natur, Mat & recept

Mumsfillibabba!

En riktigt god morgon till dig denna härliga lördag.

Jag bloggade inte igår för jag klarade inte det. Jag låg i migrän hela dagen och började inte bli människa förrän efter 16 igår. Vilken dag det blev. Inte precis som jag planerat men vad kan man göra? Inte mycket mer än vila, vila, vila. Idag känner jag mig bättre. Jag har fortfarande ont i huvudet men det är på en mer normal nivå nu.

Upp och dricka kaffe när jag inte kan sova mer. Sedan bär det av ut till huset för idag ska vi fixa med den julmat vi ska ha med oss på julafton. Och jag ska packa in julklappar. Så kommer vår dag att se ut.

Förra helgen när min syster hade julfika hade min mamma med sig Jörgens och min present. En korg med goda ostar, vin och lite annat. Igår hade vi en kväll med ost i sinnet. Vi åt upp våra presenter. Jörgen smakade på det ena vinet (vi fick två olika sorter) men jag avhöll mig från det. Jag får smaka vid ett senare tillfälle.  Ostarna var fantastiskt goda och de slank ner i magen som ingenting.

Ikväll ska vi ha inbakad fläskfilé med potatisgratäng. Låter gott? Mmmmm det är mumsfillibabba.

Sköna lördag  /Lene